Slootonderhoud

In het najaar kunnen wij u helpen met het opschonen van uw sloten met onze diverse kranen en trekker met Herderarm.

Klepelen: Mocht het nodig zijn kunnen wij, voor u, eerst de slootkanten klepelen met onze klepelmaaier aan de Herderarm of met de Zanon klepelmaaier in de hefinrichting.

Hekkelen: Voor het hekkelen hebben wij de beschikking over meerdere kranen. Een grote rupskraan met verlenggiek met een maaikorf van 4 meter breed, maar ook een midi- en een minirupskraan voor de plaatsen waar de grote rupskraan niet zo makkelijk bij kan. En een mobiele kraan voor de plaatsen waar wij met de rupsen niet kunnen komen. Ook hekkelen we veel met de trekker met Herderarm en maaikorf.

Walfrezen: en in de winter of het voorjaar kunnen wij ook de hekkelspecie uit de sloten weer over uw land verspreiden met onze walfrees. Waardoor alles er weer opgeruimd bij ligt voor het begin van het seizoen.

Walkantsnijden: Voor diegene die zelf nog hekkelt kunnen we de slootkanten snijden met onze walkantsnijder.

Baggerspuit: Om de sloten weer genoeg diepte te geven kunnen we met onze BCW baggerspuit de bagger vermengt met water opzuigen en gelijk over het land spuiten, de spuit verdeelt de bagger over ongeveer 45 meter al naar gelang de windrichting.