Aanleg sleufsilo’s en kavelpaden

Wilt u een sleufsilo plaatsen of een kavelpad aanleggen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij menig sleufsilo en kavelpad mogen aanleggen, in diverse uitvoeringen, hierdoor hebben wij al veel ervaring opgedaan en kunnen wij u met ons eigen personeel en materieel van dienst zijn.

Sleufsilo’s

Afhankelijk van de situatie ter plaatse zijn er diverse mogelijkheden voor zowel de grote van de sleufsilo als de sleufsilo-elementen als de ondergrond in de sleufsilo, van groot tot klein van losse elementen tot betonblokken en van klinkers tot asfalt. Zo is er voor elke situatie en voor elke wens een juiste sleufsilo mogelijk.

De aanleg van een goede ondergrond (van de sleufsilo) en de juiste bewerking hiervan is de basis voor het realiseren van een goede sleufsilo.  Door onze ervaring met de aanleg van diverse sleufsilo’s kunnen wij u hier goed in ondersteunen en adviseren.            

Voor het egaliseren van de ondergrond beschikken wij over een laserblad (zie voor meer informatie hierover onder lasergestuurd afreien), daarnaast beschikken wij over diverse kranen en shovels voor het uitvoeren van het grondwerk.            

Door de jaren heen zijn er natuurlijk diverse ontwikkelingen op het gebied van sleufsilo’s geweest onder andere betreffende het scheiden van schoon en vies water, automatische afdeksystemen en noem het maar op.  Voor de aanleg van vuil/schoon water scheidingssysteem kunnen wij u ook van dienst zijn.

Naast de aanleg van nieuwe sleufsilo’s, renoveren wij ook regelmatig oude sleufsilo’s zodat deze weer geschikt zijn voor de oogst van de komende jaren.

Kavelpaden

Ook voor de aanleg van een kavelpad kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keus, wat past het beste bij uw wensen en bij de situatie.

Er zijn diverse mogelijkheden te bedenken in platen, in breedte lengte en in dikte, met profiel of glad, met asfalt, menggranulaat of geheel uit beton. Voor elke situatie en wens is er een oplossing.

Maar het begint allemaal bij een goede ondergrond en de juiste bewerking van deze ondergrond, dit vormt de basis van uw pad en hierdoor kunt u hiervan nog jaren genieten. Hierin kunnen wij u goed ondersteunen en adviseren door onze ervaring met het aanleggen van diverse kavelpaden en erfverhardingen op diverse grondsoorten.

Voor het egaliseren van de ondergrond beschikken wij over een laserblad (zie voor meer informatie over lasergestuurd afreien), daarnaast beschikken wij over diverse kranen en shovels voor het uitvoeren van het grondwerk.                        

Erf- of terreinverhardingen

Tevens kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen van diverse soorten erf- of terreinverhardingen. Hierbij gaan wij op dezelfde manier te werk, we beginnen bij de basis en uw wensen.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op.