Allerlei

Afwatering

Voor de afwatering van uw percelen met greppels kunnen we die voor u uitfrezen. En voor de gedraineerde percelen hebben we een drainspuit waarmee we de drainbuizen kunnen schoon-/doorspuiten.

Wegen

Wilt u iets wegen ,bijvoorbeeld de hoeveelheid gras of maïs van uw land, dan beschikken wij over een dynamisch asweegsysteem. Dit houdt in dat het voertuig langzaam over de weegplaten rijdt. Telkens wanneer een as over de weegplaten rijdt word het as gewicht in het display getoond. Als de laatste as is gepasseerd word het totaal van de assen automatisch opgeteld en in het display getoond, het leeggewicht kan worden ingevoerd en wordt er af getrokken. Desgewenst kan er een weegbon worden afgedrukt. 

Dit weegsysteem heeft een capaciteit tot 20 ton/aslast en weegt tot 10 kg nauwkeurig.

Wintermaanden

Gladheidsbestrijding

Voor in de wintermaanden hebben wij de beschikking over een zoutstrooier en sneeuwschuif om parkeerplaatsen en wegen ijs en sneeuwvrij te maken en houden.

Snoeien

Ook zijn de wintermaanden bij uitstek geschikt om uw bomen te snoeien en of te kappen. Wij komen dan met kettingzaag, eventueel hoogwerker, kraan met sorteergrijper en takkenversnipperaar bij u langs. En als u de snippers niet wilt, kunnen wij die voor u ook in één van onze kippers blazen en afvoeren.