Grondverzet

Op het gebied van grondverzet kunnen wij u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. We hebben ruime ervaring met diverse projecten in het grondverzet.

Bij de egalisatie van grasland (en maisland) kunnen we u van dienst zijn met hakenfrees, overtopfrees, wentelploeg,diepploeg, dozer kilverbak, lasergestuurde kilverbak, cultivator, rotoreggen en zaaibedbereider en mocht het nodig zijn kunnen we het grasland ook nog voor u aanrollen.

Zie ook zaaien voor meer informatie over o.a. gras- en maiszaaien.

Ook hebben wij meerdere rupskranen, mobiele kranen en shovels met diverse bakken tot onze beschikking waarmee wij verscheidene grondverzet werkzaamheden kunnen verrichten. Zoals het hekkelen van sloten, sloten graven, het plaatsen van sleufsilo’s, het uitgraven van bouwputten, het aanleggen van manegebakken, het aanleggen van tuinen, het uitgraven van vijvers of poelen, het aanleggen van erf en terreinverhardingen, het aanleggen van plas & dras en kuikendrinkstroken en alle voorkomende werkzaamheden in de wegenbouw voor u verzorgen.

U ziet het er is geen klus te groot of te ingewikkeld voor ons. (zie ook tuin en bestrating, sloot(kant)onderhoud, aanleg sleufsilo’s en kavelpaden. )